De kwaliteit staat áltijd voorop

Waanders Ontwerp is een grafisch en digitale ontwerpstudio aan het Prinses Julianaplein in Goor.

Grafisch ontwerp 

Grafisch ontwerpen is het ordenen van beeldende communicatie. Samen met onze partners kunnen wij ervoor zorgen dat dit in elk medium consistent doorgevoerd wordt. Of dit nu een website, campagne of visitekaartje betreft. Op deze manier zetten wij uw merk extra kracht bij.

Na een vrijblijvende kennismaking met uw bedrijf en visie zijn wij in staat om een duidelijke boodschap neer te zetten. Een boodschap die uw doelgroep bereikt. Met veel aandacht voor detail en weinig ‘ruis’ komen we tot een product dat de juiste snaar raakt.

Digitaal ontwerp 

Wij maken uw site op maat. Met een CMS (Content Management Systeem) voor zaken die voor u relevant zijn. Dat kan een evenementen agenda zijn, een menu kaart of een Facebook koppeling met bedrijfsfoto’s. Daarnaast leveren wij een mobiele site die een hiërarchie van content aan de gebruiker biedt die het op dat moment van belang is, zoals bijvoorbeeld een Google Maps intergratie. Uw mobiele website heeft immers een heel ander doel dan wanneer de gebruiker deze op een desktopcomputer of tablet bekijkt.

Zo maken wij samen met u een product met een lange houdbaarheid, voor een aantrekkelijke prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.